Tocanita de naut cu chorizo

1 octombrie 2014Diva in Bucatarie

Tocanita de naut cu chorizo. O tocanita perfecta! Legume sanatoase de la Sun Food, chorizo picant, un pahar de vin rosu sunt reteta unei cine rapide si gustoase.

O tocanita perfecta! Legume sanatoase de la Sun Food, chorizo picant, un pahar de vin rosu sunt reteta unei cine rapide si gustoase.

INGREDIENTE:

(pentru 2 persoane)

100 g chorizo

2 linguri ulei

1 ceapa mare

1 lingurita apio tocat marunt

1 lingura morcov ras fin

2 linguri ardei gras rosu tocat cuburi mici

1 cutie rosii cuburi decojite 400 g

2 catei mari usturoi

1 varf cutit seminte chimen

1 lingurita zahar

1 lingurita otet balsamic

1 cutie naut 400 g

2 linguri vin rosu

sare

piper

boia de ardei dulce

patrunjel verde pentru servit

Timp de pregatire: 5 minute

Timp de gatire: 15 minute

PREPARARE:

Calim pentru inceput feliile de chorizo apoi le scoatem din tigaie.

tocanita-de-naut-cu-chorizo-1

In acest ulei calim ceapa pana devine translucida.

tocanita-de-naut-cu-chorizo-2

Adaugam apio, ardeii si morcovul si continuam sa calim inca 1-2 minute.

tocanita-de-naut-cu-chorizo-3

Adaugam rosiile, usturoiul, chimenul, zaharul si otetul si fierbem la foc mic 2-3 minute, apoi adaugam vinul.

tocanita-de-naut-cu-chorizo-4

Punem peste sosul de rosii nautul scurs si feliile de chorizo, asezonam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam la foc mic inca 2-3 minute si gata!

tocanita-de-naut-cu-chorizo-sun-food-i

Servim tocanita imediat, cu putin patrunjel verde.

tocanita-de-naut-cu-chorizo-sun-food

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *