Smochine proaspete cu frisca, ricotta, miere si nuca

24 septembrie 2014Diva in Bucatarie

Smochine proaspete cu frisca, ricotta, miere si nuca. Smochine proaspete umplute cu o crema din frisca si ricotta, putina nuca si miere de albine sunt deliciul maxim ce ti-l poti dori pentru a te rasfata cand ai pofta de ceva dulce.

Smochine proaspete umplute cu o crema din frisca si ricotta, putina nuca si miere de albine sunt deliciul maxim ce ti-l poti dori pentru a te rasfata cand ai pofta de ceva dulce.

INGREDIENTE:

6 smochine proaspete

3 lingurite ricotta

4-5 linguri frisca batuta

6 linguri nuci tocate

miere de albine

PREPARARE:

Amestecam intr-un bol frisca cu ricotta. Cu un cutit subtire si ascutit  crestam smochinele in 4 astfel incat sa putem sa le umplem cu crema de frisca si ricotta. Inmuiem smochinele in miere de albine, le tapetam cu nuca tocata, apoi le punem pe platou. Peste fiecare smochina mai punem o lingura de miere si servim.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *