Pasta de naut cu ciuperci

24 iunie 2014Diva in Bucatarie

Pasta de naut cu ciuperci. Pentru aceasta reteta am ales conservele sanatoase de la Sun Food, in care nu se gasesc conservanti.

pasta-de-naut-cu-ciuperci-a

INGREDIENTE:

1 cutie naut

1 borcan ciuperci

2 cepe medii

2 catei usturoi

2 linguri iaurt grecesc

1 lingurita pasta tahini

1 lingurita miere de albine

2 linguri suc lamaie

1/4 lingurita coaja rasa lamaie

boia de ardei picanta

sare

piper proaspat macinat

patrunjel verde

ulei de masline

PREPARARE:

Pentru aceasta reteta am ales conservele sanatoase de la Sun Food, in care nu se gasesc conservanti.

pasta-de-naut-cu-ciuperci-1

Tocam ceapa marunt si o calim in 2 linguri ulei. Cand devine sticloasa adaugam ciupercile tocate marunt, usturoiul pisat, boia iute, sare si piper.

pasta-de-naut-cu-ciuperci-2

Continuam sa calim la foc mic cateva minute. Scurgem intre timp si nautul. Punem intr-un robot sau mixer vertical boabele de naut, ceapa cu ciuperci, sucul si coaja de lamaie, iaurtul, tahini, mierea de albine, un praf de sare si piper proaspat macinat.  Pastram cateva cubulete de ciuperci pentru decor.

pasta-de-naut-cu-ciuperci-3

Pasam pana obtinem o crema fina. Punem crema intr-un castron, decoram cu ulei de masline, ciupercile pastrate, boia de ardei si putin patrunjel verde tocat marunt.

pasta-naut-cu-ciuperci-f

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *