Supa crema de porumb

16 iunie 2014Diva in Bucatarie

Supa crema de porumb. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul taiat pe jumatate si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele.

Pasionatii de supe „exotice” cu gust dulceag, vor fi incantati de gustul acestei supe creme de porumb cu bacon. Se pregateste rapid si avem ocazia sa schimbam tiparul meniului obisnuit. Conservele „SunFood” sunt sanatoase, iar porumbul incercat este chiar pe gustul meu.

INGREDIENTE:

50 g unt

 4 felii de bacon

2 cutii de conserve porumb

2 catei de usturoi 

 400 ml lapte

150 g smantana groasa

praf curry – dupa gust

chilli – dupa gust

sare

piper

PREPARARE:

Intr-o tigaie punem untul si calim baconul.

supa-crema-de-porumb-cu-bacon-1

Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul taiat pe jumatate si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele.

supa-crema-de-porumb-cu-bacon-2

Punem  laptele amestecat cu smantana si lasam la foc mic  inca 1 minut. Luam de pe foc si asezonam cu sare, piper si un praf de curry.

supa-crema-de-porumb-cu-bacon-3

Pasam compozitia cu un blender vertical sau in robot – avem grija sa scoatem usturoiul inainte sa pasam. Punem supa in castron si decoram cu baconul prajit si chilli.

supa-crema-de-porumb-cu-bacon-detaliu
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *