Friganele- pain perdu – french toast

31 mai 2014Diva in Bucatarie

Friganele- pain perdu – french toast.

Friganelele (cunoscute sub numele de pain perdu sau french toast) sunt acel desert cremos, ce poate fi servit atat la micul dejun, cat si pentru a incheia masa de pranz cu ceva dulce si bun.

INGREDIENTE:

( pentru 2 persoane)

6 felii paine

100 ml lapte

3 linguri zahar

1 varf cutit sare

1 ou mare

unt pentru prajit

PREPARARE:

Amestecam intr-un castron ouale, un varf cutit sare, zaharul si laptele. Inmuiem feliile de paine in aceasta compozitie apoi le prajim in unt pana devin maro-aurii. Le scoatem, le scurgem de surplusul de grasime, apoi le servim cu fructe si miere, sirop de artar sau pur si simplu cu zahar pudra.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *