Supa crema de broccoli

26 februarie 2014Diva in Bucatarie

Supa crema de broccoli. Il scoatem din supa, asezonam cu sare si piper si asteptam sa se fiarba complet restul legumelor.

O reteta simpla, rapida, gustoasa dar mai ales sanatoasa.

INGREDIENTE:
(pentru 4 portii)

200 g broccoli
1 ceapa medie (50 g)
1/2 morcov mic (30 g)
1 cartof mic (100 g)
650 ml supa legume calda
2 linguri creme fraiche
sare
piper

Crutoane – pentru servit

PREPARARE:

Punem la fiert in supa de legume ceapa intreaga (eventual o intepam cu o scobitoarea pentru a nu se desface in supa), morcovul taiat fasii subtiri si cartoful taiat cuburi, astfel incat sa se fiarba cat mai repede. Dupa 5 minute de fiert adaugam si broccoli si il lasam doar pana este fiert al dente.

supa-crema-de-broccoli-1

Il scoatem din supa, asezonam cu sare si piper si asteptam sa se fiarba complet restul legumelor.

supa-crema-de-broccoli-2

Luam de pe foc si pasam apoi morcovul, cartoful si broccoli. Adaugam creme fraiche, amestecam pana se omogenizeaza si servim imediat insotind supa de crutoane de paine.

Pofta buna!

Aceasta reteta poate fi citita si pe Icook.to.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *