Omleta cu carnati si cascaval

22 ianuarie 2014Diva in Bucatarie

Omleta cu carnati si cascaval. Batem ouale cu sare, piper si frunze de patrunjel tocate marunt, apoi adaugam smantana.

Omleta la micul dejun nu inseamna ceva banal aruncat in tigaie. Este doar ceva simplu, bun, gustos, iar carnatii dau savoare in acest sezon unei omlete de nerefuzat. Parerea mea este ca ingredientele de mai jos ajung chiar si pentru 2 persoane, insa fiecare decide cat are nevoie si cat poate manca.

INGREDIENTE:
(pentru 1-2 persoane)

2 linguri ulei
1 carnat subtire tip cabanos
2 oua mari
20-30 g cascaval
1 lingura smantana
cateva fire de patrunjel verde
sare
piper

PREPARARE:

Calim usor intr-o tigaie in care am incins uleiul feliile de carnat.

omleta-cu-carnati-si-cascaval-01

Batem ouale cu sare, piper si frunze de patrunjel tocate marunt, apoi adaugam smantana.

omleta-cu-carnati-si-cascaval-02

Punem feliile de carnat prajite peste ouale batute si turnam in tigaie compozitia.
Prajim omleta pe ambele parti, folosindu-ne de o farfurie pentru a o intoarce.

O servim calda, avand alaturi o salata sau cateva rosii.
Pofta buna!

Aceasta reteta poate fi citita si pe Icook.to

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *