Supa crema de fasole verde cu praz

3 ianuarie 2014Diva in Bucatarie

Supa crema de fasole verde cu praz. 2 linguri cu varf smantana- poate fi inlocuita de crema bio de orez sau alta smantana vegetala

Dupa sarbatori este bine sa incepem detoxifierea organismului, cu ajutorul legumelor si fructelor. Reteta aceasta este foarte rapida si poate cea mai gustoasa supa crema pe care am incercat-o in ultima vreme.

INGREDIENTE:

250 g fasole verde – congelata
150 g praz (doar partea alba- curatata)
1 cartof de marime medie (70 g)
1 morcov mediu (70 g)
1 l apa
2 linguri cu varf smantana- poate fi inlocuita de crema bio de orez sau alta smantana vegetala
sare
piper proaspat macinat
2 linguri ulei

PREPARARE:

Punem cartoful curatat la fiert in apa. Curatam prazul, il feliem si il calim impreuna cu morcovul dat prin razatoarea cu ochiuri mici.

supa-crema-de-fasole-verde-cu-praz-1

Cand cartoful este aproape fiert adaugam legumele calite si continuam sa fierbem 3-4 minute.

supa-crema-de-fasole-verde-cu-praz-2

Adaugam si fasolea verde, asezonam cu sare si piper proaspat macinat si lasam pe foc pana este se fierbe si aceasta (operatiunea necesita cateva minute).

SUPA-CREMA-DE-FASOLE-VERDE-CU-PRAZ-3

Luam de pe foc, lasam putin sa se raceasca apoi pasam totul, adaugand smantana. gustam si adauigam daca eset necesar sare sau piper.

Servim supa imediat.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *