Sfecla rosie cu branza de capra, apio si nuci

2 ianuarie 2014Diva in Bucatarie

Sfecla rosie cu branza de capra, apio si nuci. Taiem branza de capra felii rotunde, pulverizam putin ulei si o dam in cuptorul preincalzit la 200°C maxim 10 minute, pana devine putin aurie pe margini.

In perioade in care suntem satui de carne si ne dorim ceva usor, apelam de multe ori la salate. Aici avem o alternativa satioasa si sanatoasa cu ingrediente ce ne ajuta sa mancam putin dar consistent.

INGREDIENTE:

100 g branza de capra
250 g sfecla rosie fiarta
1 tulpina apio mica si subtire
1 miez de nuca
ulei spray

Pentru dressing:
1 lingura miere de albine
1 lingura otet
3 linguri ulei
sare
piper

PREPARARE:

Taiem branza de capra felii rotunde, pulverizam putin ulei si o dam in cuptorul preincalzit la 200°C maxim 10 minute, pana devine putin aurie pe margini.

sfecla-rosie-cu-branza-de-capra,-telina-si-nuci-1

Taiem sfecla rosie felii si o repartizam in farfurii. Punem felii de branza peste aceasta, apio tocat marunt si 1/2 miez de nuca in fiecare farfurie. Amestecam ingredientele pentru dressing si turnam peste branza si sfecla.

Servim imediat!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *