Terina de branza cu ardei gras

24 decembrie 2013Diva in Bucatarie

Terina de branza cu ardei gras. Micul dejun in ziua de Craciun poate arata ca un cadou! Sa ne incepem ziua cu un aperitiv festiv, bun si frumos aranjat, sa ii bucuram pe cei dragi inca de la prima ora a zilei!

Micul dejun in ziua de Craciun poate arata ca un cadou! Sa ne incepem ziua cu un aperitiv festiv, bun si frumos aranjat, sa ii bucuram pe cei dragi inca de la prima ora a zilei!
Sarbatori fericite!

INGREDIENTE:
(pentru 3-4 persoane)

250 g branza de vaci
125 g crema de branza
1/4 ardei gras verde
1/4 ardei gras rosu
1/4 ardei gras galben
sare
piper
1 praf boia dulce de ardei
5 g gelatina granule
3 linguri de lapte
1 ceapa verde pentru decor

PREPARARE:

Punem branza de vaci la scurs intr-o sita. O lasam astfel o ora. In acest timp tocam ardeii (daca sunt medii vom folosi jumatate din fiecare culoare).
Amesteacm branza cu toate ingredientele, cu exceptia frunzelor de ceapa verde pe care le vom pastra pentru decor si a cateva cuburi de ardei din fiecare culoare.

terina-de-branza-cu-ardei-gras-1 0

Invelim o forma dreptunghiulara cu folie alimentara (8*12 cm). Punem cuburile de ardei pe fundul acesteia.

terina-de-branza-cu-ardei-gras-2

Inmuiem gelatina in lapte, apoi o punem la baine-marie doar pana se dizolva. O amestecam cu branza pana se omogenizeaza compozitia, apoi turnam branza in forma. O lasam la rece minim 3 ore, apoi o putem rasturna pe un platou si o decoram cu 2 frunze de ceapa verde legate ca o fundita.

Sa aveti pofta!
Sarbatori fericite!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *