Crostini cu branza de capra, prosciutto si struguri

7 septembrie 2013Diva in Bucatarie

Crostini cu branza de capra, prosciutto si struguri. Pe post de mic dejun sau apertive la o petrecere aceste mici feliute de paine se „vor topi” imediat! Eu sincer as pleca un platou intreg, le-as tine doar pentru mine!

Pe post de mic dejun sau apertive la o petrecere aceste mici feliute de paine se „vor topi” imediat! Eu sincer as pleca un platou intreg, le-as tine doar pentru mine!
In plus, se fac rapid, asa ca nu va fi o problema sa completam platourile golite…
Iata ce avem nevoie pentru aceste mici bunatati:

INGREDIENTE:

1 bagheta
160 g branza de capra
8-10 felii prosciutto
1 ciorchine struguri albi
1 ciorchine struguri negri

Pentru dressing:
2 linguri otet balsamic
3 linguri ulei masline
1 lingura miere de albine
sare
piper

PREPARARE:

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200°C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine branza de capra, ungem cu dressing, apoi asezam prosciutto si jumatati de boabe de strugure.

crostini-cu-branza-de-capra,-prosciutto-si-struguri-01

Asta e tot, dragii mei!
Pofta buna va doresc!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *