Spirale crocante cu usturoi, verdeturi si parmezan

11 august 2013Diva in Bucatarie

Spirale crocante cu usturoi, verdeturi si parmezan. Pentru o petrecere sau doar o intalnire cu prietenii, la o halba de bere, aceste spirale crocante cu usturoi, verdeata si parmezan sunt perfecte!

Pentru o petrecere sau doar o intalnire cu prietenii, la o halba de bere, aceste spirale crocante cu usturoi, verdeata si parmezan sunt perfecte!

INGREDIENTE:

500 g faina
260-280 ml lapte cald
15 g drojdie
1,5 lingurite sare
1 lingurita zahar
30 ml ulei de masline

Pentru topping:
100 ml ulei de masline
1 lingura oregano uscat
1 lingura cimbrisor proaspat
1 lingurita usturoi granulat
3 linguri parmezan ras fin
sare de mare

PREPARARE:

Punem drojdia cu putin lapte cald si zahar la dospit intr-o cana. Cand aceasta a crescut, o turnam peste faina amestecata cu sare.

spirale-crocante-cu-usturoi,-verdeturi-si-parmezan-1

Adaugam pe rand laptele cald si uleiul de masline framatand aluatul pana devine neted si elatic. Il lasam in loc cald sa creasca pana isi dubleza volumul.
Intindem foaie subtire, o ungem cu ulei de masline amestecat cu usturoi granulat si verdeturi, presarm parmezan ras fin si sare de mare, apoi taiem fasii.

spirale-crocante-cu-usturoi,-verdeturi-si-parmezan-2

Rulam putin fasiile si le punem la copt in cuptorul preincalzit la 200°C aproximativ 15 minute, pana se rumenesc putin.

spirale-crocante-cu-usturoi,-verdeturi-si-parmezan-3

Simplu, rapid si bun de rontait la un pahar de bere!

spirale-crocante-cu-usturoi,-verdeturi-si-parmezan-4

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *