Sintel de porc in crusta de parmezan si verdeturi

23 iulie 2013Diva in Bucatarie

Sintel de porc in crusta de parmezan si verdeturi. Pentru a iesi din monotonie putem apela la cateva verdeturi si obtinem un snitel gustos, mai aromat…

Pentru a iesi din monotonie putem apela la cateva verdeturi si obtinem un snitel gustos, mai aromat…

INGREDIENTE:

4 buc cotlet de porc fara os
1 ceasca pesmet
3/4 ceasca parmezan
3 crengute de cimbru
1/4 legatura patrunjel
5-6 frunze de salvie
1/4 lingurita oregano uscat
sare
piper
2 oua
5 linguri faina

PREPARARE:

Batem carnea de porc pana devine subtire de 2-3 mm. O condimentam cu sare, piper si oregano.

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-1

Punem uleiul la incins in tigaie. Tavalim carnea prin faina, apoi o scufundam in ouale batute iar in final o dam prin amestecul de pesmet cu parmezan si verdeturi tocate.
Nu trebuie sa exageram cu verdeturile, acestea sunt doar pentru aroma!

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-2

Prajim snitelele pe ambele parti, pana se rumenesc, apoi le scoatem pe un prosop de hartie care va absorbi surplusul de ulei.

snitel-de-porc-in-crusta-de-parmezan-si-verdeturi-3

Simplu, aromat si gustos!

Le servim calde alaturi de garnitura preferata!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Felicitari pentru minunatele preparate!!! tot ceea ce am incercat a iesit delicios, cat despre acest snitel nici nu am cuvinte, pentru a-i lauda gustul deosebit… exprem de bun!! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *