Simpla si rapida, aceasta pasta de conopida cu crema de branza si usturoi merge la fix in zilele de vara cand nu vrem sa folosim prea mult aragazul. Usor tartinabila, poate fi un mic rafat la cina, dar cu aceasta putem umple rosii si le servim la o masa festiva.
INGREDIENTE:
300 g conopida
150 g crema de branza
1 lingura maioneza
2 catei usturoi
sare
piper
PREPARARE:
Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.
Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.
Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.
Pofta buna!
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.
Iata si pasta de conopida incercata de Laura Suciu:
Comentarii
Yamy yam,exact pe gustul meu.Inca o data reusesti sa ma uimesti si pentru asta nu pot decat sa-ti multumesc ca existi suflet drag.
Te pup, Gianina!
Arata regal !
Multumesc!
Ador pasta asta! Eu nu am pus branza pana acum, dar multumesc de idee! Delicioasa!
😉
La favorite cu ea!! Merge in meniul ptr ziua barbatului meu 🙂
Pup cu drag
Super!
Cred ca este gustos !
Sigur, merita incercata!
Delicios!!!!
Foarte buna! Am facut-o chiar azi. Pot sa trimit o poza?
Chiar te rog! O astept de office@dev.divainbucatarie.ro Multumesc!