Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

25 iunie 2013Diva in Bucatarie

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi. Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.

Simpla si rapida, aceasta pasta de conopida cu crema de branza si usturoi merge la fix in zilele de vara cand nu vrem sa folosim prea mult aragazul. Usor tartinabila, poate fi un mic rafat la cina, dar cu aceasta putem umple rosii si le servim la o masa festiva.

INGREDIENTE:

300 g conopida
150 g crema de branza
1 lingura maioneza
2 catei usturoi
sare
piper

PREPARARE:

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.

pasta-de-conopida-cu-crema-de-branza-si-usturoi-1

Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.

pasta-de-conopida-cu-crema-de-branza-si-usturoi-2

Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.

pasta-de-conopida-cu-crema-de-branza-si-usturoi-3

Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Iata si pasta de conopida incercata de Laura Suciu:

lauramaria suciu pst conop

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Yamy yam,exact pe gustul meu.Inca o data reusesti sa ma uimesti si pentru asta nu pot decat sa-ti multumesc ca existi suflet drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *