Ardei umpluti cu salata greceasca

14 iunie 2013Diva in Bucatarie

Ardei umpluti cu salata greceasca.

O idee pentru a servi salata greceasca intr-un mod cat mai prezentabil este sa umplem ardei grasi, de diverse culori, cu aceasta. Cu siguranta musafirii vor fi foarte incantati, dar merita sa ne rasfatam si familia.

INGREDIENTE:

800 g rosii cherry
400 g branza feta
2 castraveti mici
1-2 cepe rosii (depinde marime si de gusturi)
1 lingurita cimbru uscat
1 lingurita oregano
4-6 linguri ulei de masline
2 lingurite otet balsamic
sare
piper
1 lingurita zahar
200 g masline Kalamata
6 ardei colorati (rosu, galben, verde)

PREPARARE:

Spalam rosiile si le taiem in sferturi, apoi le punem intr-un bol, impreuna cu castravetii curatati de coaja si tocati cuburi mici. Taiem branza feta cubulete mici si o punem peste rosii si castraveti. Adaugam maslinele si ceapa rosie tocata fin. Spalam ardeii, ii taiem pe jumatate, eliminam cotoarele si spalam iar pentru a elimina semintele, apoi ii stergem de apa. Intr-un vas amestecam uleiul cu otet, zahar, sare, piper, cimbru si oregano. Turnam dressingul peste rosii si branza si amestecam. Umplem ardeii cu salata, ii punem pe platou si servim.

Simplu, rapid, bun si frumos prezentat!

Pofta buna!

ardei-umpluti-cu-salata-greceasca-01

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *