Rulada din cascaval cu somon afumat

12 aprilie 2013Diva in Bucatarie

Rulada din cascaval cu somon afumat. Punem crema de branza peste foaia de cascaval, apoi punem feliile de somon.

Rulada din cascaval cu crema de branza a fost reteta de success a matusei mele. De data aceasta am pregatit-o cu somon afumat… Eu nu va spun cum este, va las sa o gustati voi, apoi lasati-ma sa stiu daca v-a placut mult sau foarte mult!

INGREDIENTE:

1 roata mica de cascaval -200 g
250 g crema de branza
200 g somon afumat
1/2 legatura marar
1 lingurita hrean ras cu smantana
piper proaspat macinat

PREPARARE:

Amestecam crema de branza cu mararul tocat fin si hrean si piper proaspat macinat (nu am pus sare pentru ca somonul este sarat, iar cascavalul contine la randul lui sare). Intr-o oala punem apa la fiert. Cand apa da in clocot punem cascavalul intr-o punga pe care o legam la capat, apoi il punem in apa. Luam vasul de pe foc, dar cascavalul ramane in apa fierbinte tim p de 15-20 minute – pana se topeste complet. Il scoatem apoi din punga si il intindem pe o folie de staniol intr-o forma dreptunghiulara, cat este inca cald.

rulada-de-cascaval-cu-somon-afumat-1

Punem crema de branza peste foaia de cascaval, apoi punem feliile de somon.

rulada-de-cascaval-cu-somon-afumat-2

Rulam cu ajutorul foliei si dam rulada la rece pentru cateva ore, sau peste noapte. Apoi o putem felia se servim.

rulada-de-cascaval-cu-somon-01

Sa aveti pofta!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Buna seara, imi spuneti daca pot inlocui crema de branza cu ricotta? Sau branza de vaca mixata cu smantana? Sau ce alta branza ar merge mai bine? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *