Pulpe de pui cu sos gorgonzola

27 februarie 2013Diva in Bucatarie

Pulpe de pui cu sos gorgonzola. Prajim pulpele de pui pana le rumenim frumos pe ambele parti, apoi le punem in cuptorul preincalzit la 100°C pentru a le mentine calde cat timp pregatim sosul.

INGREDIENTE:

2 pulpe de pui
ulei pentru prajit
sare
piper
20 g unt
1 lingurita cu varf faina
100 ml lapte
60 g gorgonzola

PREPARARE:

Prajim pulpele de pui pana le rumenim frumos pe ambele parti, apoi le punem in cuptorul preincalzit la 100°C pentru a le mentine calde cat timp pregatim sosul.

pui-cu-sos-gorgonzola-1

Topim untul, apoi calim faina. Stingem cu lapte si fierbem amestecand continuu pana incepe sa se ingroase compozitia. Punem branza gorgonzola, amestecam si tinem pe foc pana se topeste aceasta.

pui-cu-sos-gorgonzola-2

Aranjam pulpele pe un platou, alaturi de garnitura dorita si punem sosul peste acestea.
Servim imediat.

pui-cu-sos-gorgonzola-3

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *