Pastrav cu rosii si masline

28 decembrie 2012Diva in Bucatarie

Pastrav cu rosii si masline. Pastrav cu rosii si masline este una din retetele simple, bune si sanatoase, la indemana oricui. Iata de ce avem nevoie:

Pastrav cu rosii si masline este una din retetele simple, bune si sanatoase, la indemana oricui. Iata de ce avem nevoie:

INGREDIENTE:
(pentru 2 persoane)

2 pastravi
10-12 rosii cherry taiate pe jumatate
100 g rosii mari coapte si decojite (doar pulpa rosiilor)
50-75 g masline
coaja rasa de la 1 lamaie
3 crengute mici rozmarin
sare de mare
piper
2-3 linguri ulei masline
1 lingura vin alb

PREPARARE:

Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul.

Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit.

Servim imediat, asa ca fac poza si fug sa il mai prind cald in farfurie…
Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Nu prea imi place pestele in general dar din acesta cu siguranta as gusta. Pupici ! Un an nou linistit alaturi de familie. La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *