Salata de cartofi cu ciuperci

7 decembrie 2012Diva in Bucatarie

Salata de cartofi cu ciuperci.

INGREDIENTE:

500 g cartofi fierti in coaja
2 cepe verzi
1 lingurita zahar brun sau alt indulcitor – optional
1 conserva ciuperci (200 g)
1 lingura otet balsamic
120 g maioneza (de post)
1 lingurita mustar
sare
piper proaspat macinat

Pentru decor:
patrunjel verde

PREPARARE:

Cartofii fierti in coaja ii lasam sa raceasca apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Adaugam ciupercile scurse bine, adaugam otet in care am topit putin zahar brun sau alt indulcitor, sare si piper proaspat macinat, ceapa verde tocata marunt, mustar si maioneza.
Amestecam si servim.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Langa maioneza din soia, am făcut și salata ăsta.. Am renunțat doar la lingura de muștar, și nu am cântărit cartofii și ciupercile.. dar a iesit absolut Delicioasa!!!! Pupici
    PS: nu mai am eu timp de pozat si postat, dar de probat da! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *