Trifle cu fructe

24 noiembrie 2012Diva in Bucatarie

Trifle cu fructe. Mixam mascarpone cu zaharul pudra, apoi adaugam frisca batuta si omogenizam compozitia.

 

trifle-cu-fructe-in-trei-culori

Un desert delicios in straturi de piscoturi, crema si fructe, original din Anglia, care te cucereste de la prima inghititura. Se face rapid, nu este nimic complicat asa ca putem sa ne rasfatam la orice ora cu un trifle cu fructe. Reteta aceasta am ales sa o inscriu la editia speciala a provocarii Dulce Romanie.

INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)

12 piscoturi
200 g mascarpone
50 g zahar pudra
200 g frisca batuta
3 tipuri de fructe in culori diferite
6 linguri lapte
1 lingura whiskey cream

PREPARARE:

Mixam mascarpone cu zaharul pudra, apoi adaugam frisca batuta si omogenizam compozitia.
Piscoturile le inmuiem putin in amestecul de lapte cu whiskey cream (doar cat le scufundam si le scoatem imediat). Asezam in pahare straturi alternative de piscoturi, fructe si crema, apoi dam la rece pentru 30 minute.

Dupa acest interval de timp aromele s-au imbinat, iar paharele aburite ne indeamna sa le servim.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *