Tarta cu broccoli si sunca

1 noiembrie 2012Diva in Bucatarie

Tarta cu broccoli si sunca. In primul rand decongelam aluatul de foietaj. Curatam si spalam broccoli pe care il rupem buchetelele mai mici.

Tarta cu broccoli si sunca este acea tarta despre care putem spune fara sa exageram: simpla, buna si sanatoasa, perfecta si pentru petrecerile copiilor, la mic dejun sau o cina usoara.

Ingrediente tarta cu broccoli si sunca:

400 g aluat de foietaj
60 g broccoli
35 g sunca slaba (tip sunca de Praga)
120 g crema de branza Philadelphia
1 lingura smantana
1 oua de marime mare
100 g cascaval ras
1 praf nucsoara
sare
piper

Mod de preparare tarta cu broccoli si sunca: 

In primul rand decongelam aluatul de foietaj. Curatam si spalam broccoli pe care il rupem buchetelele mai mici.

Le fierbem in apa cu sare pret de aproximativ 5 minute, apoi le scurgem bine.

Punem aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. Taiem marginile acestuia (cam 1 cm, de jur imprejur) le ungem cu ou batut apoi le lipim peste aluat, astfel incat acesta sa arate ca o rama de poza.

Punem buchetelele de broccoli peste aluat si le condimentam cu sare si piper.

Amestecam crema de branza cu oul ramas, un praf de nuscoara, putina sare si piper, plus sunca taiata cubulete.

Turnam compozitia uniform printre buchetelele de broccoli si dam la cuptorul preancalzit la 210°C pentru 20 minute.

Dupa acest interval presaram cascavalul ras si mai lasam in jur de 2-3 minute, cat sa se rumeneasca putin cascavalul.

Aceasta tarta rapida cu broccoli si sunca este foarte buna, trebuie s-o incercati!
Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *