Pesto de sfecla rosie

4 septembrie 2012Diva in Bucatarie

Pesto de sfecla rosie. Punem toate ingredientele intr-un blender mic si le mixam pana obtinem o crema fina.

Imi place painea prajita cu untura si usturoi cand afara ninge si gerul viscoleste… Pana atunci o inlocuiesc cu pesto de sfecla rosie, pe care trebuie sa il incercati si voi, pentru ca este absolut minunat!

INGREDIENTE:

200 g sfecla rosie fierta
40 g parmezan ras
30 g nuci de pin
2 linguri ulei de măsline
piper
1 catel usturoi zdrobit

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un blender mic si le mixam pana obtinem o crema fina.
O pastram la frigider si o servim cu paine prajita sau cartofi copti.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *