Castraveti cu crema de ton

26 iulie 2012Diva in Bucatarie

Castraveti cu crema de ton.

INGREDIENTE:

2 cartofi medii (aproximativ 200g)
200 ml lapte
50 g crema de branza Philadelphia
1 catel de usturoi zdrobit
1 ceapa mica fin tocata
1 conserva ton – 185 g
1 lingurita otet de vin alb
1 lingurita ulei de măsline
1/4 legatura marar verde proaspat tocat + cateva fire pentru decor
castraveti proaspeti
sare
piper

PREPARARE:

Cartofii curatati de coaja si spalati bine ii taiem cuburi mici. Ii punem la fiert cu usturoiul, ceapa si laptele pana cand se inmoaie. Daca este nevoie mai adaugam lapte in timpul fierberii (in functie de tipul cartofului, unii se fierb mai greu). cand s-au fiert cartofii luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Adaugam tonul, crema de branza, otetul, uleiul si pasam totul. Punem mararul tocat, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam pana se omogenizeaza. Punem crema la rece pentru 30 minute.

Feliile de castravete le scobim putin apoi le umplem cu crema. Decoram cu frunzulite de marar si servim. Daca castravetele este foarte tanar, fara coaja amara, putem lasa feliile de castravete necuratate de coaja.

Pofta buna!

Va doresc pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *