Milkshake de cafea

10 iulie 2012Diva in Bucatarie

Milkshake de cafea. Te indeamna sa lenevesti, sa o savurezi incet pentru a te bucura la maxim de gustul bun.

Milkshake de cafea este atat de bun si de racoritor incat nu ii poti rezista! Combinatia perfecta dintre cafeaua tare si fierbinte cu aroma rece a inghetatei, peste care curge tandru siropul de ciocolata dulce, iti face ziua torida de vara mai buna.

Te indeamna sa lenevesti, sa o savurezi incet pentru a te bucura la maxim de gustul bun.

Cred ca cine a descoperit aceasta combinatie a fost un geniu. Se face ultra-rapid si ultra-usor! Nu am mai folosit pana acum acest expresii, dar acestea intaresc tot ceea ce v-am spus mai sus.

Sunt o mare bautoare de cafea. Fara cafea diminetile mele nu sunt bune. Cred ca daca m-as trezi cu toti prietenii la usa nu I-as putea recunoaste prea bine pana nu as bea o gura de cafea. Este adevarat, am tensiune mica, imi face bine, dar de departe gustul, aroma, mirosul de cafea sunt cele mai placute lucruri de care ma pot bucura dimineata. Este o dragoste pe care multi nu o inteleg. Cand simt picaturile cafelei pe buze este ca si cand as simti sarutul ei. Fericirea imi urca pana in creier si coboara usor catre degetele mici de la picioare. O stare de bine se intaleaza si sunt cateva momente in care sunt doar eu si ceasca de cafea. Momente frumoase, ale mele!

Pentru toti cei care iubesc cafeaua, reteta de mai jos este „gustarea” dulce, rasfatul de la ora 10.00. Pauza pentru lenevit. šŸ™‚

INGREDIENTE:

70 ml cafea foarte tare, racita (espresso)
1-2 cupe de inghetata ciocolata sau cacao
120 ml lapte

Pentru decor:
frisca
sirop de ciocolata
nuci

PREPARARE:

Intr-un blender punem cafeaua, inghetata (eu am folosit doua cupe de inghetata) si laptele. Le amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam milkshake-ul de cafea intr-un pahar inalt, decoram cu frisca, si sos de ciocolata si servim.

Nu-i asa ca ziua pare mai frumoasa dupa ce bem acest pahar?
Va indemn sa il savurati pana la ultima picatura!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *