RETETE RECENTE

SNITELE DIN CIUPERCI PLEUROTUS

June 28, 2012 | CATEGORIA

SNITELE DIN CIUPERCI PLEUROTUS

INGREDIENTE:

500 g ciuperci pleurotus
3 oua
sare
piper
3 linguri lapte
80 g faina
1 lingurita amidon
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul.
Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins.

SNITELE DIN CIUPERCI PLEUROTUS

Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

Comentarii

  • Buna idee,cred ca sunt delicioase !Pupici

    • diva in bucatarie

      Flory sunt minunate!

  • Si eu fac des si ne plac mult.
    Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc Bianca.

  • Arata minunat snitelele cu ciupercute!!!Cu usturoi cred ca sunt un deliciu!Pup!

    • diva in bucatarie

      Licuta sunt excelente cu usturoi… Te pup

  • Ador aceste snitele mai mult decat orice !!!! 😉

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adina.

Leave a Reply to diva in bucatarie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *