Crema de branza cu ardei copti

7 mai 2012Diva in Bucatarie

Crema de branza cu ardei copti. Crema de branza cu ardei copti se pregateste foarte usor, este savuroasa si apetisanta. O idee pentru micul dejun, dar si pe post de aperitiv pentru orice masa festiva.

Crema de branza cu ardei copti se pregateste foarte usor, este savuroasa si apetisanta. O idee pentru micul dejun, dar si pe post de aperitiv pentru orice masa festiva.

Crema de branza cu ardei copti poate fi pregatita in orice sezon.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de putine ingrediente.  Este o reteta pregatita cu ingrediente sanatoase, naturale.

Gasim absolut toate ingredientele la orice supermarket. Chiar si ardei copti se gasesc gata pregatiti, daca nu aveti cum sa faceti sau nu vreti sa faceti fum in casa.

Imi place crema de branza cu ardei copt la micul dejun. Au fost si zile in care au venit prieteni la noi in timp ce pregateam crema. Raluca mi-a cerut sa guste putin. Este o fire foarte pofticioasa. I-a placut, asa ca a mai gustat, am mai luat si eu si nu stiu cand s-a terminat. Nu a mai apucat micul dejun.

Am refacut reteta asteptand alti prieteni in vizita. Am pus langa crema de branza cu ardei coptii niste lipii crocante si picante. De la ei aveam reteta acestora.

Mai multe aperitive cu branza puteti gasi aici. 

O alta crema in care am folosit ardei copt este hummus. Acesta a facut senzatie printre prieteni. L-am pregatit pentru o mini petrecere si a trebuit sa il tot fac cand prietenii au revenit in vizita, la cererea lor.

Acum va las sa vedeti cantitatile si ingredientele necesare si modul de preparare pentru crema de branza cu ardei copti.

INGREDIENTE:

250 g branza sarata (telemea sau feta)
1 ardei kapia mare copt
2-3 linguri smantana grasa
cateva fire verdeata

PREPARARE:

Taiem o fasie din ardeiul copt spalat si curatat pentru decor. Branza sarata o punem in robot cu smantana si ardeiul copt, mixand pana obtinem o pasta fina. Adaugam verdeturile tocate marunt si amestecam.

Asezam crema intr-un bol si decoram cu ardeiul pastrat si putina verdeata tocata marunt.

Lasam la rece minim o ora inainte sa servim. Va recomand sa o incercati cu lipii crocante si picante… merg de minune impreuna.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. buna, arata tare bine branza cu ardei,si as vrea so incerc dar am o mica intrebaredaca nu te superi,as putea sa umplu niste ardei cu branza asta? adica sa fac ardei umpluti cu crema de branza?
    astept raspuns.
    retetele tale sunt fantastice!!!!!! puuuuppp!!!!!

    1. Cu siguranta poti umple ardeii, dar ma tem ca va fi prea mult ardei iar rezultatul final nu va fi cel dorit. Multumesc pentru aprecieri. Te pup si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *