Crostini cu crema de branza si ardei copt

30 aprilie 2012Diva in Bucatarie

Crostini cu crema de branza si ardei copt. Crostini sunt in acelasi timp perfecte pentru orice petrecere,in special la intalnirile copiilor, caci ei vor sa se joace, nu pierd timpul stand la masa…

O zi buna se cunoaste de dimineata, asa ca va recomand sa nu sariti peste micul dejun. Azi va sugerez sa incercati crostini, adica „toasturi mici” in italiana, sau aperitiv italian, format din felii mici de paine prajita si topping-uri. Aceste topping-uri pot fi din diverese branzeturi, bucatele de carne sau legume, folosind uneori si sosuri. Pentru a le prepara in general se foloseste paine tip bagheta.

Crostini sunt in acelasi timp perfecte pentru orice petrecere,in special la intalnirile copiilor, caci ei vor sa se joace, nu pierd timpul stand la masa…

INGREDIENTE:

paine tip bagheta
crema de branza Philadelhia
smantana
sare
piper
ardei copt – diverse culori

PREPARARE:

Prajim feliile de paine in toast sau in cuptor, le ungem cu crema de branza amestecata cu smantana groasa si tare (la 125 g crema de branza punem 1 lingura smantana), sare si piper dupa gust. Aranjam felii de ardei gras copt si curatat de coaja si cotor peste branza, apoi le punem pe un platou.
Simplu, rapid si delicios, nu ramane decat sa incercati.

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *