RETETE RECENTE

FALAFEL

martie 11, 2012 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

400 g naut – din conserva
2 cepe mari tocate
4 catei de usturoi tocati
1 legatura mare patrunjel proaspat tocat
1 lingurita coriandru
1 lingurita chimen macinat
3 linguri faina
2-3 linguri de apa
sare
piper
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Amestecam nautul tocat cu usturoi, ceapa, coriandru, chimen, sare şi piper.

Adaugam faina, apoi mixam totul pana se omogenizeaza. In final adaugam cateva linguri de apa daca folosim naut din conserva, astfel incat sa obtinem o pasta consistenta, putin mai groasa, din care formam bile mici, cam de marimea unei mingi de ping pong. Le prajim in ulei incins bine, pana se rumenesc.

Servim imediat.
Pofta buna!

Sursa: http://falafel-recipes.blogspot.com/

Comentarii

  • Ce bine arata! cred ca sunt tare gustoase!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Timea. Mie imi plac…

  • Wow, ce bine arata! Imi plac tare mult, mi-am dorit sa le incerc si eu acasa si am tot amanat 🙂 Sper sa le pregatesc in curand…mi-ai facut pofta 🙂

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana.

  • zilahi adela

    Nu am mancat , cred ca sunt grozave!! Pupic!

  • Imi plac la nebunie aceste chiftelute, insa nu le-am facut niciodata in casa. Multumesc din suflet pentru reteta, am sa o incerc negresit!

    • diva in bucatarie

      Andra eu nu am avut rabdare sa fierb nautul, cred ca ies mult mai bune din naut fiert.

  • Tare gustoase! Unde gasesti chimen macinat?

    • diva in bucatarie

      Multumesc Raluca. Eu l-am macinat

  • Ador nãtul si chiftelutele tale!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Ramona.

  • Andreea

    E super gustoasa aceasta reteta !! Nu imi vine sa cred cat de usoara si de buna este !! Multumesc, multumesc, multumesc pentru reteta !

    • diva in bucatarie

      Cu drag, Andreea!

  • Delia

    Mi s-au desfacut de tot in tigaie. Ce am gresit, oare? A doua tura am bagat-o la cuptor, dar gustul e total diferit. Multumesc

Dă-i un răspuns lui diva in bucatarie Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *