Ciuperci cu slanina si branza la cuptor

4 februarie 2012Diva in Bucatarie

Ciuperci cu slanina si branza la cuptor.

Pentru cei care nu au probleme cu usturoiul, mancat chiar si la cina, aceste ciuperci sunt senzationale. Simple, rapid de preparat, fara ingrediente complicate, eu le-am declarat de multi ani printre preferatele mele. Le putem face chiar si la gratar si sunt poate mult mai bune, asa ca retineti ideea pentru vremea buna.

INGREDIENTE:

ciuperci
slanina
branza framantata /cas sarat de oaie
sare
piper
boia de ardei dulce
usturoi
3-4 linguri ulei
cateva fire de patrunjel pentru ornat

PREPARARE:

Nu am specificat cantitatile pentru ingredientele, pentru ca le veti pune dupa bunul plac si gust. Taiem slanina in fasii subtiri. Ciupercilor spalate le indepartam coditele. Punem intr-o tava 2-3 linguri ulei de masline si asezam ciupercile in tava. Le umplem cu slanina si branza si e dam la cuptor, la 200°C.

Cand sunt coapte, le scoatem din cuptor, scurgem untura lichida pe care a lasat-o slanina in caciulile ciupercilor, decoram cu patrunjel verde si le stropim cu mujdei simplu de usturoi.

Condimentam cu sare si piper si servim ciupercile fierbinti.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *