Oua coapte cu ciuperci si sunca

14 ianuarie 2012Diva in Bucatarie

Oua coapte cu ciuperci si sunca. Un mic dejun cu oua coapte, ciuperci si sunca ne va da suficienta energie sa ne incepem ziua in forta.

Un mic dejun cu oua coapte, ciuperci si sunca ne va da suficienta energie sa ne incepem ziua in forta.

INGREDIENTE:
(Pentru 2 persoane)

2 oua
200 g ciuperci champignon
1 ardei kapia
30 g sunca
100 g crema de branza Philadelphia
50 g mozzarella
1 lingura ulei de masline
1 catel de usturoi
1/2 legatura patrunjel verde
sare
piper

PREPARARE:

Catelul de usturoi il taiem pe jumatate si il calim in ulei pana devine auriu.
Ciupercile curatate si spalate le tocam marunt si calim putin in uleiul aromat cu usturoi, apoi adaugam ardeiul kapia tocat cubulete, continuand sa mai calim inca 1 minut.

Adaugam sunca taiata cubulete si continuam sa calim inca 2 minute. Luam de pe foc, lasam sa se raceasca apoi amestecam cu crema de branza, patrunjel verde tocat si mozzarella taiata cubulete. Condimentam cu sare si piper si amestecam.

Incingem cuptorul la 180ºc. Turnam compozitia in mod egal in doua vase mici termorezistente (in genul celor pentru sufleuri).

Punem in fiecare vas un ou intreg. Dam vasele la cuptor pana se intareste usor oul.

Sa incepeti ziua in forta si sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *