fbpx

RETETE RECENTE

MUSCHIULET DE PORC IMPANAT

January 7, 2012 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

1 kg muschiulet de porc
100 g slanina afumata de porc
100 g bacon/kaizer
5-6 catei usturoi
100 ml vin alb
100 ml ulei
1 lingurita cu varf cimbru uscat
sare
piper

PREPARARE:

Muschiuletul spalat bine il crestam cu un cutit bine ascutit, din loc in loc. Umplem crestaturile cu feliute de usturoi si slanina.

Punem muschiuletul intr-un vas termorezistent. Il condimentam cu sare, piper proaspat macinat si cimbru uscat. Turnam in vas vinul si uleiul, punem restul de usturoi, bucatele de bacon si slanina langa muschiulet, acoperim cu o folie de staniol si in coacem in cuptorul preancalzit la 200°C timp de 40 minute.

Dupa acest interval scoatem folia si coacem apoi pana se rumeneste pe ambele parti.

Il servim imediat cu garnitura de cartofi, orez, varza calita sau legume.

Pofta buna!

Comentarii

  • Imi inchipui doar cat e de bun!Pupici!

    • diva in bucatarie

      Mmm, bun! Flory a fost f bun!

  • Si tu ai ceva minunat aici 😉 … ador acest muschiulet !!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adina!

  • Delicios!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Raluca!

  • Arata atat de suculent si fraged!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Craita!

  • De ce ispitesti lumea cu asa bunatate:))!Sunt la regim iubita:)Pup!

    • diva in bucatarie

      Licuta, ispita este isipta…Pup

  • Mega deliciu!!! Arata superb!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana!

  • zilahi adela

    Hmmm Yumy!! Delicioasa friptura si eu fac asa impanat! Pupicei!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adela, sunt sigura ca iti va placea! Te pup

  • trebuie sa fie o minunatie……

    • diva in bucatarie

      Bun cu siguranta!

  • Ce bine arata! O idee buna ptr weekend. Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc Simona!

  • TeoBucatar

    Arata ispititor dar tre sa ma abtin sa nu se rupa cantarul:)

    • diva in bucatarie

      Teo, iei doar o felie…

  • Marcel Iorga

    Daaaaa!
    Cu mai mult cimbru e …. mmmmmm!
    😀

    • diva in bucatarie

      Marcel sunt de acord cu tine, dar ce facem cu cei care nu suporta “prea mult cimbru” ?

Leave a Reply to zilahi adela Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *