Grog

1 ianuarie 2012Diva in Bucatarie

Grog. Grogul este o bautura traditionala englezeasca, care se prepara in mod traditional cu apa, rom, suc de lamaie si putina scortisoara.

Grogul este o bautura traditionala englezeasca, care se prepara in mod traditional cu apa, rom, suc de lamaie si putina scortisoara.
Este usor de pregatit, asa ca putem sa ne incalzim si sa ne relaxam, uitand de frigul de afara. Putem adapta reteta usor, propriilor gusturi, folosind ce cantitati dorim de apa si coniac, sau putem inlocui zaharul cu miere.

INGREDIENTE:

100 ml apa fierbinte
100 ml coniac
2 lingurite zahar (sau 2 cuburi zahar tos)
1 felie portocala
1 praf scortisoara
1 praf anason

Pentru ornat- optional:
1 baton de scortisoara
stelute de anason
felii de portocala

PREPARARE:

Intr-un pahar special pentru ceai (termorezistent) punem felia de portocala, zaharul si aromele. Turnam apa fierbinte, apoi coniacul.
Amestecam si servim!

Noroc!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *