Christmas coffee

26 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Christmas coffee. Intr-un ibric fierbem laptele cu cacao, zahar, scortisoara si nucsoara, lasand sa dea in 2-3 clocote.

INGREDIENTE:
(Pentru 3 persoane)

200 ml cafea tare – expresso
180 ml lapte
1 lingura cacao
3 linguri zahar
1/4 lingurita scortisoara
1 varf cutit nucsoara macinata

Pentru decor:
Frisca
ciocolata rasa

PREPARARE:

Intr-un ibric fierbem laptele cu cacao, zahar, scortisoara si nucsoara, lasand sa dea in 2-3 clocote.
Luam de pe foc si amestecam cu cafeaua fierbinte.

Turnam in cani cafeaua cu lapte si ornam cu frisca si ciocolata rasa!

Sa aveti o zi frumoasa!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *