Chec aperitiv cu ricotta, dovlecel si sunca

23 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Chec aperitiv cu ricotta, dovlecel si sunca. Taiem dovlecelul fasii subtiri, pe lungime, apoi facem rulouri din ele.

INGREDIENTE:

200 g faina
3 oua
20 g unt -topit
2 linguri smantana
4 linguri lapte
sare
piper
130 g branza ricotta proaspata
1/2 legatura de patrunjel verde
50 g sunca tocata cubulete
2 dovlecei taiati fasii lungi si subtiri
1 lingurita praf de copt

PREPARARE:

Taiem dovlecelul fasii subtiri, pe lungime, apoi facem rulouri din ele.
Amestecam intr-un castron pe rand ouale cu faina si praful de copt, apoi pe rand cu untul topit, smantana, lapte, sare, piper.

Adaugam ricotta, verdeata si sunca. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam totul intr-o forma tapetata cu ulei si faina, sau cu hartie de copt, incorporam feliile de dovlecel rulate si punem tava in cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 de minute.

Simplu, rapid si delicios!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Daca nu inchideam meniul de Craciun poate ca il treceam si pe el pe lista, asa, tre’sa astepte pana la revelion…Sa ai sarbatori pline de dragostea celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *