Ciuperci sote

7 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Ciuperci sote. Le lasam sa fiarba la foc moderat pana scade sucul lasat de acestea. Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.

INGREDIENTE:

1 kg ciuperci
2 cepe mari
100 g unt/margarin / 100 ml ulei
3-4 linguri vin alb
sare
piper
1 legatura patrunjel

PREPARARE:

Ciupercile proaspete, spalate si curatate de pamant, le spalam in mai multe ape, apoi le taiem felii. Topim untul si il incingem, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul. Cei care tin post folosesc margarina sau ulei.

Le lasam sa fiarba la foc moderat pana scade sucul lasat de acestea. Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *