fbpx

RETETE RECENTE

SALATA DE SFECLA CU HREAN

November 20, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

400 grame sfecla
1-2 radacini de hrean rase
1 lingura ulei masline
1 lingurita otet
1 lingurima seminte chimen
sare

PREPARARE:

Sfecla fiarta, sau coapta, o racim, o curatam coaja si o feliem, sau o dam prin razatoare. O amestecam cu hrean, ulei, otet, sare si seminte de chimen.
Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si servim. Putem sa o pastram in borcane, in frigider, timp de 2-3 saptamani.

Pofta buna!

Comentarii

  • zilahi adela

    E super buna, saptamana aceasta voi face si eu! Arata grozav de bine! pup!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Adela!

  • Super,am sa fac si eu cu hrenul meu:)

  • Buna de tot!!!Zilele astea am sa mai umplu cateva borcane!Pup!

  • Ador salata de sfecla!

  • Si eu la fel, o ador. Si noroc cu mama ca mi-a dat ea sa-mi potolesc pofta ca altfel iarasi mi se lipeau acum ochii de monitor uitandu-ma intr-una la sfecla ta. 🙂

  • diva in bucatarie

    Multumesc Ramona!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Licuta! Te pup

  • diva in bucatarie

    Multumesc Dana!

  • diva in bucatarie

    Natalia, te astept la mine cand ramai fara salata…

  • Delicioasa si sanatoasa!Pupici!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Flory! Te pup

  • N`am mancat niciodata, dar imi plac ambele ingrediente!

  • imi place foarte mult salata asta…

  • adoram salatica asta !!!

  • diva in bucatarie

    simona merita sa incerci!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Alinutzika!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Adina!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *