Pui cacciatore

11 noiembrie 2011Diva in Bucatarie

Pui cacciatore. Adaugam rosiile taiate cubulete. Acoperim cu un capac si totul va fierbe la foc mic inca 20-30 minute.

INGREDIENTE:

3-4 pulpe de pui
1 ceapa
2 morcovi mici
2 catei usturoi
3 tulpini de telina
1 crenguta de rozmarin
1 pahar de vin rosu (150ml)
400 g pulpa de rosii
sare
piper
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Incingem uleiul intr-o tigaie si prajim pulpele de pui pe ambele parti, aproximativ 10 minute, pana devin aurii. Adaugam ceapa tocata marunt, morcovul ras, usturoiul taiat cuburi si tulpinile de telina tocate.

Condimentam cu sare si piper, punem rozmarinul si lasam inca 5 minute sa se prajieasca. Turnam un pahar de vin rosu, amestecam si lasam pe foc pana se evapora (cu aproximatie inca 5 minute).

Adaugam rosiile taiate cubulete. Acoperim cu un capac si totul va fierbe la foc mic inca 20-30 minute.

Daca sosul scade prea mult, mai adaugam o ceasca de apa sau suc de rosii. Cand totul este gata, presaram o legatura de patrunjel verde tocata marunt si servim, avand alaturi o garnitura de piure de cartofi sau mamaliga.

Pofta buna!

sursa de inspiratie: aici

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *