Gulas de vitel cu vodca

22 august 2011Diva in Bucatarie

Gulas de vitel cu vodca. Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.

INGREDIENTE:

400 g carne de vitel
2 linguri ulei masline
1 ceapa mare
1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
1 varf de cutit paprika iute
sare
1/2 lingurita chimen
1 fir cimbru
1 catel usturoi
500 g cartofi
4 rosii proaspete
1/2 ceasca vodca
1 lingura crema de gulas

PREPARARE:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.

Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.

Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.

Servim gulasul imediat!
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

    1. Alcoolul fragezeste carnea, in plus bunica mea gatea f multe preparate de carne cu vin sau vodca. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *