fbpx

RETETE RECENTE

PASTRAV CU SMANTANA SI TARHON

August 9, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

6 fileuri de pastrav
o jumatate de lamaie
2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
150 g de smantana
cimbrisor
tarhon
sare
piper
ulei de masline

PREPARARE:

Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie.

Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.
Servim imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.

Pofta buna!

Comentarii

  • Excelent pastravul!Frumoasa prezentare,pupici!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Flory! Pupici

  • Delicios!

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Dana!

  • Peste!Si eu ajung acum!Sper ca mai e ceva…:)

  • diva in bucatarie

    ok, pun masa! Pupici

  • zilahi adela

    Foarte bine arata, imi place pastravul, excelent arata! Pupicei!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adela! Pupici

  • LICUTA MARIN

    Arata grozav!!!Iubesc la nebunie pestele! Te pup!

    • diva in bucatarie

      Si mie imi place ff mult pestele. Din pacate nici sotul, nici copilul, nu sunt amatori, asa ca fac mai rar -pentru mine si mama.

Leave a Reply to zilahi adela Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *