Dovlecei cu rosii si mozzarella

3 august 2011Diva in Bucatarie

Dovlecei cu rosii si mozzarella. Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.

Imi place vara pentru culorile ei, pentru minunatia de legume pe care le gasim proaspete. Asa ca, profit din plin de acestea si, incropesc cu ce am la indemana, retete simple si rapide.

INGREDIENTE:

1 dovlecel de marime medie
2 rosii
250 g mozzarella
2 oua
2 linguri smantana
sare
piper
frunze de busuioc

PREPARARE:

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.

Asezonam cu sare si piper si coacem in cuptorul prencalzit la 200°C timp de 20 minute. Turnam ouale batute cu smantana si mai lasam pana se rumeneste.
Atat de simplu si atat de bun!
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Da clar e un fresh minunat de legume si proteine.. Eu mi-am cumparat de duminica si 2 vinete.. sper sa ma mane foamea in bucatarie sa ma apuc odata de treaba 😉 n-am mai gatit de vreo 4 zile.. parca incep sa ma obisnuiesc ;))) Foarte bine arata! te pup

  2. Draga Teo, cu siguranta ne mai nimerim sa gatim cu aceleasi ingrediente. Eu am facut ceva rapid cu ce legume mi-au ramas in frigider si o mozzarella care statea sa expire in cateva zile… Asa a iesit reteta aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *