Pulpe de pui cu mustar si smantana

20 iulie 2011Diva in Bucatarie

Pulpe de pui cu mustar si smantana. Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

INGREDIENTE:

4 pulpe de pui intregi
2 linguri mustar
200 g smantana
1 ceasca supa pui
4 fire cimbrisor
cateva frunze de tarhon
1 catel usturoi
sare
piper
ulei de masline

PREPARARE:

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.

Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *