Spuma de zmeura

8 iulie 2011Diva in Bucatarie

Spuma de zmeura. Crema obtinuta va fi aromata si frumos parfumata. O servim imediat, sau o putem lasa la frigider 15 minute, avand grija sa decoram cu  zmeura pastrata.

Ceva simplu, rapid si delicios… Pana imi revin dupa vacanta superba, pregatesc un desert cu ce mai am prin gradina. In plus, aceasta reteta face parte din provocarea lunii Iunie „Dulce Romanie” lansata de Flory.
INGREDIENTE:

350-400 g zmeura
4 albusuri
200 g zahar
frunze de menta pentru decor

PREPARARE:

Mixam albusurile pana devin o spuma tare, apoi adaugam treptat zaharul si continuam sa mixam pana se dizolva zaharul. Adaugam 300 g zmeura zdrobita si continuam sa mixam pana se omogenizeaza compozitia.

Crema obtinuta va fi aromata si frumos parfumata. O servim imediat, sau o putem lasa la frigider 15 minute, avand grija sa decoram cu  zmeura pastrata.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *