Mancare de mazare cu carne de curcan

27 iunie 2011Diva in Bucatarie

Mancare de mazare cu carne de curcan. Punem carnea si legumele peste mazare, la fiert. Adaugam suscul de rosii amestecat cu faina, vinul, frunza de dafin, sare si piper.

INGREDIENTE:

600 g mazare proaspata
350 g piept curcan
1 ardei verde
1 ardei rosu
2 morcovi
1 ceapa
4 -5 linguri sos de rosii
1 lingurita rasa faina
2 linguri vin alb
1 legatura marar
1 frunza mica dafin
2 linguri ulei masline
sare
piper boabe

PREPARARE:

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si carnea de curcan taiata in cuburi mai mari. Le calim impreuna pentru cateva minute.

Punem carnea si legumele peste mazare, la fiert. Adaugam suscul de rosii amestecat cu faina, vinul, frunza de dafin, sare si piper.

Dupa ce s-au fiert carnea si mazarea oprim focul. Adaugam mararul tocat marunt si amestecam.
Mancarea o servim calda.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *