Crema (pateu) de mazare cu hrean
Crema (pateu) de mazare cu hrean. 3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ
INGREDIENTE:
300 g mazare fiarta – poate fi din conserva
cateva fire de cimbrisor
o ramurica rozmarin
6 linguri unt topit – poate fi inlocuit cu ulei masline 3-4 linguri
3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ
1 lingura hrean ras + hrean ras pentru decor
sare
piper
PREPARARE:
Punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam pana obtinem o pasta moale fina si omogena.
Asezonam cu sare si piper.
Putem servi imediat, decorand cu hrean ras.
Pofta buna!
interesanta combinatie.
te pup.
o zi frumoasa!
Multumesc Dana! O zi frumoasa si tie iti doresc!
nu am facut niciodata asa ceva , dar avand in vedere ca sunt fan mazare … sigur mi-ar placea !!!
dupa gustul meu este foarte buna, sper sa iti placa si tie.
minunatã idee 🙂 bj
multumesc Ramona! O zi frumoasa iti doresc
interesanta reteta 🙂
Multumesc! Te pup
Arata minunat! Iar combinatia ingredientelor este de vis. Maine o fac si eu. Imi ploua in gura….