Crema de mazare cu hrean este gustoasa, simpla si usor de facut.
Este minunata la micul dejun, dar poti unge o lipie cu aceasta si adaugi legume coapte.
Daca vrei sa te joci cu ingredientele si adaugi un plus de gust poti adauga 1 lingurita de tahini.
INGREDIENTE:
300 g mazare fiarta – poate fi din conserva
cateva fire de cimbrisor
o ramurica rozmarin
3 linguri ulei de masline (sau 6 linguri unt topit, daca nu tii post)
3 linguri crema bio de orez (sau linguri crema de branza Philadephia, daca nu tii post)
1 lingura hrean ras + hrean ras pentru decor
sare
piper
Am pus toate ingredientele intr-un blender.
Le-am mixat pana am obtinut o pasta moale fina si omogena.
Daca vrei ca textura sa fie mai moale adaugi ulei de masline si crema de bio de orez dupa gust.
Am asezonat cu sare si piper.
Se poate servi imediat cu paine prajita sau paine taraneasca.
Daca presari hrean proaspat ras gustul va fi si mai bun.
Pofta buna!
Comentarii
interesanta combinatie.
te pup.
o zi frumoasa!
Multumesc Dana! O zi frumoasa si tie iti doresc!
nu am facut niciodata asa ceva , dar avand in vedere ca sunt fan mazare … sigur mi-ar placea !!!
dupa gustul meu este foarte buna, sper sa iti placa si tie.
minunatã idee 🙂 bj
multumesc Ramona! O zi frumoasa iti doresc
interesanta reteta 🙂
Multumesc! Te pup
Arata minunat! Iar combinatia ingredientelor este de vis. Maine o fac si eu. Imi ploua in gura….