Cheese truffles – bile de branza

22 aprilie 2011Diva in Bucatarie

Cheese truffles – bile de branza. Un aperitiv rafinat si rapid de preparat. Acest tip de trufe sunt gustoase si le putem servi pe un platou de legume proaspete, sau langa biscuiti sarati.

Un aperitiv rafinat si rapid de preparat. Acest tip de trufe sunt gustoase si le putem servi pe un platou de legume proaspete, sau langa biscuiti sarati.
Daca nu va ramane timp pentru aperitive complicate recurgeti la aceasta solutie si nu veti regreta.

INGREDIENTE:

120 g crema de branza
120 g branza sarata rasa fin
1 lingurita parmezan ras
1 lingurita hrean cu smantana
2 linguri smantana
ceapa verde tocata (doar miezul alb)
sare
piper

Pentru topping:

Ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara: boia de ardei dulce, patrunjel tocat, sunca taiata cubulete foarte mici si prajita, cubulete de somon afumat, masline tocate, seminte de mac sau de susan , cuburi de ardei kapia, frunze verzi de la ceapa, pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *