fbpx

RETETE RECENTE

SALATA VERDE AROMATA CU LEURDA

April 18, 2011 | CATEGORIA

Leurda este un bun purificator, eliminand deseurile toxice din ficat si din sange, dar fortifica si organismul. Leurda este recomandata intr-o cura benefica de primavara. Are mirosul specific usturoiului, motiv pentru care i se mai spune ai (usturoi) de padure, salbatic. Frunzele sale au o forma asemanatoare cu a frunzelor de lacramioare. Aceasta este mult mai bine tolerata de sistemul digestiv decat usturoiul, in cazul persoanelor cu stomac sau colon foarte sensibil.

INGREDIENTE:

1 salata verde mare
1 legatura leurda
1/2 castravete
6 ridichi
2 cepe verzi
frunze de menta si cimbrisor
cateva fire de patrunjel
sucul de la 1/2 lamaie
4 linguri ulei de masline
sare

PREPARARE:

Spalam bine, in mai multe ape salata, leurda, ceapa verde si verdeturile, apoi le tocam. Castravetele si ridichile le taiem felii.

Le punem intr-un castron si adaugam dressingul din ulei de masline,lamaie si sare si amestecam.
Pofta buna!

Comentarii

  • minunata leurda !!!! … are un gust deosebit in salate !!!

    • diva in bucatarie

      eu am descoperit-o de curand si imi place!

  • noua ne plac fff mult drumetiile la munte si deja stim cateva locuri pline de leurda …. nu o ratam , anul asta am adus cateva plase pline si am dat la cunoscuti… se pastreaza fff bine si la congelator daca doresti sa ai si in urmatoarele luni 😉

    • diva in bucatarie

      Multumesc pentru sugestie, voi pune si eu la congelator.

  • Aluculesei Brindusa

    multumim mult <3

    • diva in bucatarie

      Cu placere!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *