Bruschete caprese

27 martie 2011Diva in Bucatarie

Bruschete caprese. Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Punem putin pesto pe fiecare felie, decoram cu frunze de busuioc, apoi servim.

Pornind de la bruschetele de rosii putem adauga mozzarella si pesto si avem un topping delicios pentru aperitivele noastre. De ce le-am numit astfel? Pentru ca ma gandesc la Capri, insula care m-a fermecat cu peisajele si atmosfera linistita, cu mancarea simpla si delicioasa… Deja ma gandesc la vacanta!

INGREDIENTE:

4 felii de paine
1 catel de usturoi
2 rosii
50 g mozzarella
2 linguri ulei de masline
1/4 lingurita otet balsamic
1 lingurita pesto
4 frunze de busuioc
sare
piper

PREPARARE:

Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile si mozzarella. Le amestecam impreuna intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si otet balsamic, apoi le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele. Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi cat sunt calde, apoi le ungem cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule.

bruschete-caprese-1

Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Punem putin pesto pe fiecare felie, decoram cu frunze de busuioc, apoi servim.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. super arata! n-ar merge bagate si un pic la cuptor ? ca sa se lege ingredientele ma refer…ca am mai incercat sa fac si parca-mi cad cam rpd de pe felie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *