fbpx

RETETE RECENTE

MOZZARELLA CU ROSII SI BUSUIOC- ANTIPASTA – SALATA CAPRESE

March 20, 2011 | CATEGORIA

salata-caprese

Aceasta combinatie este pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. O intalnim pe post de aperitiv, de gustare sau mic dejun. Adorabila!!!

INGREDIENTE:

3 rosii
100 g mozzarella
1 lingurită ulei de masline
1 lingura de otet balsamic
1 varf de cutit de sare
1 varf de cutit piper
cateva frunze de busuioc
felii de paine pentru servit
sos pesto pentru decor si servit

PREPARARE:

Rosiile spalate le taiem felii. Taiem si mozzarella felii. Aranjam alternativ rosiile si mozzarella pe o farfurie. Stropim cu ulei si otet, condimentam dupa gust si adaugam busuiocul tocat marunt, sau frunze intregi, in functie de preferinte.

salata-caprese-01

Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *